Spring til indhold
Hjem » Sådan bliver du medlem

Sådan bliver du medlem

Når du eller dit barn ønsker at spille håndbold i Brædstrup Håndboldklub, beder vi om nogle oplysninger i forbindelse med medlemskabet. Det er afgørende, at telefonnumre og mailadresser er korrekte, så vi kan kontakte jer ved behov.

For at tilmelde dig eller dit barn, følg disse enkle trin:

  • Gå til Fanen “Hold”: Øverst på hjemmesiden klik på fanen “Hold,” den indeholder en dropdown-menu.
  • Vælg “Tilmelding”: Vælg “Tilmelding” fra dropdown-menuen.
  • Vælg hold: Vælg det eller de hold, du ønsker at tilmelde dig eller dit barn til.

Hvis du oplever problemer med vores online tilmelding eller betaling:

Du kan betale med MobilePay ved at sende beløbet (956000) og derefter sende en mail til braedstruphk@gmail.com med følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og fødselsdato.

Bemærk venligst, at MobilePay kun bør bruges hvis den normale tilmeldingsmetode ikke fungerer korrekt. Brug af MobilePay indebærer manuel behandling, hvilket medfører ekstra arbejde. Vi opfordrer derfor til at benytte den online tilmeldingsmetode som den primære indgang til medlemskabet.

Forældremøder og Socialt Samvær

Vi ønsker at skabe et positivt og socialt miljø i Brædstrup Håndboldklub, og det starter med forældrene, når børnene er små. Derfor afholder vi forældremøder ved sæsonstart, hvor alle kan hilse på hinanden, få mulighed for at stille spørgsmål til trænere og bestyrelse, og hvor vi kan lære hinanden bedre at kende. Vi vægter et godt socialt samvær og opfordrer til en positiv tone, hvor alle roller respekteres.
Derudover arrangeres der forskellige aktiviteter i klubben henover året, for at styrke fællesskabet i klubben.

Udlevering af Spillertøj

Vi sørger for at der er spille tøj til kampe og nogle pr, er vi heldige nok, air vi har økonomi til at give lidt ekstra. Nogle har det gjort at man fik en hættetrøje ved tilmelding. I år 23/24 kan vi tilbyde at man kan købe vores klubdragt for 300kr, vi betaler resten. Man bestiller den ved at betale til Mobilepay 956000 og notere det er klubdragt, så går man op til Sportigan og finder størrelse og bestiller, så giver de besked når de kommer hjem.

Vi ser frem til at byde dig velkommen som medlem af Brædstrup Håndboldklub og hjælpe dig med at komme i gang med vores spændende håndboldoplevelse!