Spring til indhold
Hjem » Frivillighed og værdier

Frivillighed og værdier

Vi ønsker at understrege, hvor afgørende jeres støtte og engagement er for at opretholde vores klubs funktion og fællesskab. Vores klub er stolt af at være drevet af dedikerede frivillige, herunder trænere, holdledere og bestyrelsesmedlemmer, der arbejder hårdt for at give dig eller dit barn muligheden for at dyrke håndbold. Vi har en ambition om at tilbyde håndbold til alle, der ønsker det, og det er netop her, vi har brug for din hjælp.

Vi kan altid bruge flere frivillige, så ønsker du at give en hånd, så kontakt os endelig. Du kan både melde dig til en allerede planlagt aktivitet eller smide dit navn i vores frivilligkorps, og så vil vi kontakte dig, når der dukker noget op. Send os en mail på Braedstruphk@gmail.com.

Vil du gerne hjælpe?
Du kan tilmelde dig firvilligkorpset eller finde et arrangement der passer dig her.

Din hjælp til disse arrangementer vil være værdsat. Sammen udgør vi en stærk klub, og vi opfordrer alle med tilknytning til klubben til at støtte vores initiativer.
Jeres opbakning på sidelinjen, når I hepper og klapper, er uvurderlig.

Lad os huske at opretholde en positiv og respektfuld tone i vores fællesskab. Sammen gør vi en forskel som frivillige, der driver vores elskede klub.