Spring til indhold
Hjem » Nyt fra bestyrelsen

Nyt fra bestyrelsen

Vi har som klub desværre måtte sande, at alle udgifter stiger, og har for første gang siden 2014 valgt at sætte vores kontingenter op med mellem 50-100 kr pr. medlem. Dette er gjort for at sikre den fortsatte drift, men vi har også helt klart den holdning, at alle penge skal gå tilbage til spillerne, så kan vi se, sidst på året, at der er penge tilovers, så bruges de på sociale arrangementer, som vi vægter højt i klubben.

I år har vi også sammen med trænerne valgt, at alle ungdomshold fra U11-U17 tager sammen afsted til afslutningsstævne, som vil ligge hen sidst på sæsonen, i marts/april mdr. Her nedsættes et ungdomsudvalg, som består af trænere og ledere, som i fællesskab finder det stævne som passer alle bedst. Vores mål er hermed at kunne køre dem sammen i busser og sørger for fælles indkvartering, så de får en sjov og hyggelig weekend sammen med massere af bold og hep.

Der bliver også lavet et seniorudvalg, som skal hjælpe med at lave arrangementer som vores damer og herre, da de selvfølgelig også er en stor del af klubben.

Vi kommer også stadig til, at få brug for hjælp fra alle jer forældre, ellers kan vi ikke få det hele til at gå op. Det kan være som speaker til brag i hallen, ell. bare hjælp til lys og røg kanon. Ell. til Byfesten d. 3. weekend i juni, her står vi med pølsevogn. Vi vil helt sikkert også forsøge med andre ting, men vigtigst for os alle, vil det være at i støtter op om klubben, og det kan gøres bare ved at komme og heppe i hallen, hjælpe med kørsel til kampe, så det ikke altid er de samme forældre som skal, og kan man ikke dette, så kan en pose frugt ell. lign. også være med til at give noget til holdet.

Så alt i alt, så håber vi, at alle jer som på den ene eller anden måde har tilknytning til klubben, vil støtte op bl.a. ved at komme og heppe, når vi f.eks. holder brag i hallen, det giver bare så meget, at der sidder folk på siden som hepper og klapper.

Vi glæder os til at se jer.